Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Alite Talk: How Marketing Automation Can Drive Growth and Save Resources?

05/12/2019 || 08:30 - 12:30

Gratis

Mer information om eventet

Framtiden har kommit, och den är överfull där ute. Många erbjudanden, mycket mötesplatser. Varumärken som skriker för att locka uppmärksamheten hos sina kunder, befintliga och nya. Kunder som inte vill vara bara handlare, men kunder som vill få hjälp med att handla genom personliga erbjudanden.

 

Det är därför vi tror att personalisering och automatisering är de främsta drivkrafterna för marknadsföring för tillväxt och ökad lönsamhet i dagens digitala tidsålder.

 

Datadriven marknadsföring, omnikanals engagemang, hantering av användarresor, blyuppfödning, analys och rapportering, martech-systemintegrationer och användningen av AI i marknadsföring är bara en liten bråkdel av ämnen som kommer att täckas av marknadsföringsautomationsexperter under detta evenemang .

 

På Alite Talk-evenemanget har du en chans att upptäcka och lära av en Braze-expert, som kommer att prata om hur marknadsföringsautomation kan spara företagens resurser samtidigt som du levererar en hyperpersonaliserad upplevelse till varje kund genom praktiska exempel, tips och trick.

 

En gyllene möjlighet: Alla evenemangsdeltagare kommer att få en kupong för en kostnadsfri analys av företagets förbättringar för deras företag!

 

Vi kommer att utbilda, inspirera och tjäna dig riktiga historier för att förstå och utforska potentialen, fördelarna och affärsvärdet av Marketing Automation.

Arrangör

Alite International
Webbplats:
alite-international.com

Plats

Alite International
Södergatan 15
Malmö, 211 34 Sverige
+ Google Map