Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

D-B2B

08/10/2019

Mer information om eventet

DIGITALISERINGEN KRÄVER FÖRÄNDRING AV FÖRETAGENS AFFÄRSMODELL INOM BUSINESS-TO-BUSINESS.
Bolag som investerar strategiskt i e-handel ökar sina intäkter i alla kanaler och därmed sin totala lönsamhet.

 

På D-B2B den 8 oktober i Göteborg får du ta del av erfarenheter från verkligheten med företag som är mitt i den digitala förändring som krävs. Dagen är helt rätt för dig som sitter i beslutsfattande ställning i ett B2B-företag. Och som antingen redan vet att du behöver förändra och utveckla erbjudandet och arbetssättet med online och digitalt eller ännu ej insett det!

Digitaliseringen ställer stora krav på organisationen. Den ritar om kartan när det gäller att göra affärer och hur man kommunicerar med sina kunder. Logistik, IT, juridik, marknadsföring – samtliga viktiga funktioner i ett företag påverkas. Att uppfylla förväntningarna är inte lätt med tanke på komplexa kombinationer av produkter, lösningar, säljteknik, processer och kanaler som tillverkare och andra B2B-företag lever med idag.

Vill ni bolla ideer kring hur ni kan jobba med digitalisering eller jobba med att öka intäkterna i er e-handel? Kom förbi Fiwes utställning i pausen så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er!

 

 

Knyt nya affärskontakter
Bland deltagarna hittar du tillverkare, grossister, distributörer, e-handlare och agenter som säljer eller ska börja sälja mer digitalt. På plats kan du träffa marknadsledande experter av lösningar för digital B2B-handel som hjälper dig att utveckla din affär.

Detaljer

Datum:
08/10/2019
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
https://www.fiwe.com/se/event/fiwe-med-pa-d-b2b-8-oktober-2019/

Arrangör

Fiwe
Webbplats:
https://www.fiwe.com

Plats

Elite Park Avenue
Kungsportsavenyen 36
Göteborg, 411 36 Sverige
+ Google Map