Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Internetdagarna

25/11/2019 - 26/11/2019

2500SEK

Mer information om eventet.

Internetdagarna är en konferens där människor under två dagar möts för att få nya och fördjupade kunskaper om internet och digitaliseringens påverkan på samhället.

Vårt mål är att så många som möjligt av de som vill delta på Internetdagarna ska få chans att göra det utan att plånboken sätter stopp. Därför subventionerar vi biljetterna så att de kostar 1 250 kronor för en dag eller 2 500 kronor för två dagar (exklusive moms).

Välj det som passar dig bäst

Konferensen är ordnad så att du kan välja att gå en eller två dagar. Programpunkter såsom föreläsningar av internationella topptalare, lunch, mingel och fika är gemensamma för alla. Men genom att dela upp dagen i olika tematiska spår kan allt från breda till smala ämnen få plats på agendan. Välj det spår som passar dig och dina intressen bäst.

Vi tror på internet

Internetstiftelsen som står bakom konferensen är en oberoende, affärsdriven och allmännyttig organisation. Vi verkar för ett internet som bidrar positivt till människan och samhället.

Vi ansvarar för internets svenska toppdomän .se och sköter även drift och administration av toppdomänen .nu. Intäkterna från affärsverksamheten finansierar en rad satsningar i syfte att möjliggöra att människor kan nyttja internet på bästa sätt och att ge kunskap om internetanvändningen i Sverige samt digitaliseringens påverkan på samhället.

Vi tillhandahåller evenemang och utbildningsinsatser som gör det enklare att förstå och använda internets tjänster och som bidrar till ökad kompetens och fler möten som främjar internetinnovation

 

Detaljer

Börjar:
25/11/2019
Slutar:
26/11/2019
Pris:
2500SEK
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
https://internetdagarna.se/

Arrangör

Internetstiftelsen
Webbplats:
https://internetstiftelsen.se/

Plats

Stockholm Waterfront
Nils Ericsons Plan 4
Stockholm, Stockholms län 111 64 Sverige
+ Google Map
Telefon:
08-505 060 00
Webbplats:
https://www.stockholmwaterfront.com/?lang=sv