Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

NBForum 2020 Helsinki

september 23 - september 24

1290€

Mer information om eventet

Nordic Business Forum syftar till att ge dig alla verktyg och nätverk som behövs för att vara en del av förändringen. Vår talarsammanställning 2020 är full av lysande sinnen för att hjälpa dig att störa ditt företag och förutse arbetets framtid. Med 7 600+ uppskattade gäster runt dig spelar nätverk en stor roll vid evenemanget och ger dig chansen att träffa rätt personer för att utveckla ditt företag i rätt riktning.

 

Vi väljer de bästa experterna och talarna i världen för att dela sin kunskap med dig. Genom att lyssna på dessa talare i världsklass delar deras framgångshistorier och expertis inom företag och ledarskap kan du lära dig hur de har gjort det och få idéer och inspiration för ditt företag. Talarna inkluderar världens främsta företagsexperter, ledare, tänkare, forskare och påverkare. Att lära sig av talarna är ett av de viktigaste skälen till att våra kunder väljer att gå med i våra evenemang år efter år.

 

Våra evenemang samlar beslutsfattare på C-nivå och företagare från Norden, Europa. Vi har deltagare från över 50 länder. För dig betyder detta att du kommer att vara en del av en gemenskap av människor som är villiga att bygga ett starkt nätverk och strävar efter att lära av varandra. Med Brella nätverksverktyg kan du boka möten med nästan alla som deltar i konferensen. Med 15-minutersplatser för möten kan du träffa flera företagsledare under pauserna. Om du letar efter nya kunder kommer du att ha ett brett utbud av beslutsfattare att träffas under ett tak.

Detaljer

Börjar:
september 23
Slutar:
september 24
Pris:
1290€
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,
Webbplats:
https://www.nbforum.com/nbf2020/

Arrangör

NBForum
Webbplats:
nbforum.com

Plats

Helsinki Expo and Convention Center
Mässplatsen 1
Helsingfors, 00520 Finland
+ Google Map