Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

NXT Nordic Stockholm

17/09/2020

Mer information om eventet

Den 17 september arrangeras NXT Nordic för första gången i Sverige. Konferensen som i 4 år varit den ledande e-handelskonferensen i Norge kommer att äga rum vid Friends Arena i Stockholm.

 

2016 genomfördes den första NXT Nordic konferensen i Oslo. Över 200 e-handelsföretag och 4 leverantörer samlades då för att få inspiration och kunskap om det senaste inom e-handel och retail. Sedan dess har e-handeln vuxit snabbt i Norden och allt fler e-handlare och leverantörer opererar nu på hela den nordiska marknaden. När NXT Nordic genomfördes den 4 juni i år på Spektrum i centrala Oslo kom det över tusen besökare och 38 leverantörer och tog del av allt som inrymdes inom temat The Future of Retail.

 

Nästa år kommer NXT Nordic att återigen ta plats i Spektrum och Oslo den 4 juni och för första gången även i Stockholm den 17 september. Temat för NXT Nordic kommer 2020 att vara The Future of Customer Behaviour.

 

– Konkurrensen om kunderna blir allt hårdare när handeln transformeras. Kundinsikterna och kundrelationerna kommer att bli avgörande faktorer för att lyckas och vi vill ge de nordiska handlarna den ammunition som behövs för att stå emot konkurrensen när de stora globala aktörerna trycker på gasen, säger Johan Svensson som är VD på Ehandel.

 

NXT Nordic kommer även att växa som koncept. Utöver de båda konferenserna kommer man även att erbjuda den helt nya plattformen What’s NXT som fokuserar på kundinsikter under hela 2020.

 

Arbetet med att fylla programmet för de båda konferenserna pågår för fullt och det blir även i år en blandning av internationella och nationella talare, paneldebatter, workshops och parallella sessions, matchmaking, mingel och en avslutande middag.

 

Information om biljettsläpp kommer inom kort

Detaljer

Datum:
17/09/2020
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,
Webbplats:
https://www.ehandel.se/event/nxt-nordic-stockholm-17-september

Arrangör

E-handel.se
Webbplats:
www.e-handel.se

Plats

Friends Arena
Friends Arena, Råsta Strandväg 1
Solna, Stockholm 169 56 Sverige
+ Google Map