Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

PIMpoint Summit 2020

april 1 - april 2

Mer information om eventet

Den livliga inRiver-gemenskapen fortsätter att utvecklas när komplexiteten i e-handel och merchandising blir allt mer omnikanal. PIMpoint Summit är där världens bästa marknadsförare, merchandisers, produktchefer och kundupplevelse proffs kommer att lära sig, bli inspirerade och dela bästa praxis.

 

PIMpoint har blivit en viktig resurs för alla som skapar produktupplevelser. Oavsett om du är en professionell digital marknadsförare som kämpar med att göra webbläsare till köpare eller arbetar med digital omvandling för ditt företag, så vill du inte missa detta.

 

PIMpoint Summit 2020 fokuserar på att ge dig mer. Vi tillhandahåller något för varje steg i kundresan och hur produktupplevelsen utvecklas för att uppfylla, inte bara affärsmål, utan också individuella behov. Det spelar ingen roll om du är en erfaren PIM-expert eller ny i konceptet, den här händelsen är designad för dig.

 

Dagordningen är full av utmärkt och relevant innehåll för att inspirera och informera dig. Vi är övertygade om att alla deltagare i PIMpoint kommer att känna styrkan och stödet från inRiver Community under hela evenemanget. Enkelt uttryckt – detta kommer att bli årets PIM-evenemang och du måste vara en del av det.

 

Mer information om biljettsläpp och pris inom kort

Detaljer

Börjar:
april 1
Slutar:
april 2
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , ,
Webbplats:
https://www.inriver.com/event/pimpoint-summit-2020/

Arrangör

inRiver
Webbplats:
inriver.com

Plats

Slagthuset
Carlsgatan 12E
Malmö, 211 20 Sverige
+ Google Map